style="margin-top:40px;"

luni, 20 iulie 2015

MAI TAI - DRINK SUMMER !

Mai Tai (insemnand delicioase în tahitiană) este un cocktail clasic cu rom, perfect pentru a lua în vara la orice ora din zi. Ca de cont este de la un restaurant numit Trader Vic în California, în 1944. Este recomandabil de a servi acest cocktail într-un pahar sau un pahar mare, aceasta poate fi o sticlă Hurricane și bile de sticlă. Rețetă pentru elaboraciónCóctel Mai Tai 4 cl. rom alb 2 cl. rom închis 1.5 cl. portocaliu Curacao sau Cointreau 1.5 cl. sirop de migdale 1 cl. suc de lămâie și grenadine Gheață pisată Pregătire Este o băutură cocktail lung. Ingredientele enumerate în rețetă într-un agitator cu gheață și se amestecă bine, apoi se toarna peste paharul sau sticla umplut cu gheata strecurat anterior lichid, mai târziu umplut cu sodă până sticla este plin primesc. Utilizarea Granada este în principal pentru a da o nota de culoare la cocktail. De asemenea, este posibil să se adauge un pic de zahăr pentru a reduce unele dintre aroma puternica de cocktail pentru absolvire sale ridicate. Este o bautura care acceptă mult decor, care pot fi puse pe marginea paharului o felie de lime sau ananas, cu o umbrelă de soare, care va da o nota tropicala. Se recomandă să se bucure de gustul și băuturi inghitituri mici liniște. The Mai Tai (meaning delicious in Tahitian) is a classic cocktail with rum, perfect for taking in summer at any time of day. As account is from a restaurant called Trader Vic in California in 1944. It is advisable to serve this cocktail in a glass or a large glass, it can be a Hurricane glass and in glass ball. Recipe Mai Tai drink summr 4 cl. white rum 2 cl. dark rum 1.5 cl. orange curacao or Cointreau 1.5 cl. almond syrup 1 cl. lime juice and grenadine Crushed ice Preparation It is a long drink cocktail. The ingredients listed in the recipe in a shaker with ice and mix well then pour over the cup or glass filled with ice previously straining the liquid, later filled with soda until the glass is full they get. Use of Granada is mainly to give a touch of color to the cocktail. It is also possible to add a little sugar to reduce some of the strong flavor of the cocktail for its high graduation. It is a drink that supports much decoration, which can be put on the edge of the cup a slice of lime or pineapple, with a parasol that will give a tropical touch. It is recommended to enjoy the taste and drink small sips quietly.