style="margin-top:40px;"

joi, 15 octombrie 2015

CAKE EDELWEISS - Bon Appetite !

Poate părea la prima vedere că este vorba de o prăjitură cu multă ciocolată albă, însă este vorba de ceva mult mai delicios și echilibrat ca și gust. Prăjitura floare de colț conține două creme delicioase și multe fructe, exact ceea ce îți dorești la un desert Gustul și savoarea sunt unice, la fel ca floarea a cărei nume îl poartă, așa că trebuie să te bucuri din plin de ceva bun și dulce, dar și extrem de fin. It may seem at first glance that it is a lot of white chocolate cake, but it is something much more balanced delicious and taste like. The cake edelweiss contains two delicious creams and more fruit, exactly what you want on a desert Taste and flavor are unique, like a flower whose name it bears, so we need to enjoy the most of a good and sweet, but also very fine. Ingrediente Prăjitura floare de colț: - Edelweiss Cake Ingredients: Pentru blat: 4 linguri de făină 6 ouă potrivite 6 linguri de zahăr 2 linguri de cacao ½ linguriță de praf de copt Un praf de sare For the dough: 4 tablespoons flour 6 eggs suitable 6 tablespoons sugar 2 tbsp cocoa ½ teaspoon baking powder A pinch of salt Pentru crema I: 10 linguri de zahăr 4 albușuri 250 de grame de nucă de cocos Pentru crema II: 200 ml de lapte 4 gălbenușuri 1 plic de budincă de vanilie sau 40 de grame de amidon și 1 esență de vanilie 250 de grame de unt nesărat 4 linguri de zahăr For creamy: 10 tablespoons sugar 4 egg whites 250 grams of coconut For the cream II: 200 ml of milk 4 egg yolks 1 sachet vanilla pudding or 40 grams of starch and one vanilla essence 250 grams unsalted butter 4 tablespoons sugar Fructe: Compot de ananas, caise sau piersici 300 ml de frișcă Fruits: Stewed pineapple, apricots or peaches 300 ml of whipped cream Mod de preparare Prăjitura floare de colț: Pentru blat, mai întâi se separă ouăle. Apoi, gălbenușurile se freacă bine cu zahărul. Făina se cerne și se amestecă cu cacao și praful de copt. Separat, albușurile se mixează până se face o spumă tare. Făina, cacao și praful de copt se pun peste gălbenușuri, se amestecă bine și se adaugă treptat și albușurile, amestecându-se cu o paletă de sus în jos. Se lasă timp de 25 de minute la cuptorul preîncălzit la 180 de grade. Se scoate, se lasă la răcit și se însiropează cu siropul de la compot. Method cake edelweiss: For the dough, first separate the eggs. Then rub the yolks well with the sugar. Sift the flour and mix with cocoa and baking powder. Separately, blend the egg whites until stiff foam is made. Flour, cocoa and baking powder put over egg yolks, mix well and gradually add egg whites, mixing with a palette from top to bottom. Leave for 25 minutes in a preheated oven at 180 degrees. Remove, allow to cool and însiropează syrup from canned. Pentru prima cremă se bat pe baie de aburi albușurile cu zahărul până se obține o spumă tare. Când s-a întărit, se ia de pe foc și se omogenizează cu nuca de cocos. Se lasă la răcit complet și se pune peste blat. For the first cream, beat egg whites with the sugar steam until a hard foam. When cured, remove from heat and mix with coconut. Allow to cool completely and then over the countertop. For the second cream, egg yolks with sugar rub well. Vanilla pudding mix with milk, then pour over yolks and cook steam bath until thick. Meanwhile, fruit compote cut small pieces and leave to drain. Well foam rub butter and add the yolks and cream over pudding. Then put over cream and squeezed fruit, stir and beautiful stretches over the first cream of the cake. 2 tablespoons whipped cream fights with powdered sugar and spread over cream beautiful II. The cake is ready, who wants a bear decorate with a few coconut flakes or white chocolate flakes. Bon Appetite!