HOBBY -PASIUNI : I like beautiful people created : Handmade, painting, photography, architecture, music, wonderful places in the world , food, garden!
sâmbătă, 7 iulie 2012
What will I Cook TODAY - GOOD !
Souffle pasta with cheese and vegetables
1. Sufleu de paste cu brânză de vaci și legume
Ingrediente (4 porții): •250 g paste scurte spirale •sare •125 g roșii cherry •100 g șuncă de Praga •3 ouă •500 g brânză de vaci •piper •100 g cașcaval moale •100 g mazăre congelată
1 Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj; se scurg și se trec prin jet de apă rece; se scurg din nou. Se spală și se taie jumătăți roșiile cherry. Se taie cuburi șunca. 2 Se încinge cuptorul la 200ºC. Se separă ouăle. Se amestecă într-un castron gălbenușurile cu brânză de vaci; se sărează și se piperează. Se bat separat albușurile și se înglobează cu telul în brânza de vaci. Se rade jumătate din cantitatea de brânză Gouda și se înglobează. 3 Se unge o formă de sufleu. Se amestecă pastele cu mazărea, șunca și roșiile; se adaugă compoziția de brânză și se amestecă. Se așază toate într-o formă de sufleu; se presară deasupra restul de brânză Gouda și se coace sufleul cca 30 min. Este gata când brânza de la suprafață începe să se topească – nu trebuie să se rumenească, deoarece își schimbă gustul și devine amăruie.
Preparare: 20 minute; Coacere: 30 minute; Per porție: cca 530 kcal; Proteine: 44 g Grăsimi: 16 g; Carbohidrați: 51 g
POFTA BUNA !