style="margin-top:40px;"
VALYS HANDMADE

HOBBY -PASIUNI : I like beautiful people created : Handmade, painting, photography, architecture, music, wonderful places in the world , food, garden!

sâmbătă, 7 iulie 2012

What will I Cook TODAY - GOOD !

Souffle pasta with cheese and vegetables
1. Sufleu de paste cu brânză de vaci și legume Ingrediente (4 porții): •250 g paste scurte spirale •sare •125 g roșii cherry •100 g șuncă de Praga •3 ouă •500 g brânză de vaci •piper •100 g cașcaval moale •100 g mazăre congelată 1 Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj; se scurg și se trec prin jet de apă rece; se scurg din nou. Se spală și se taie jumătăți roșiile cherry. Se taie cuburi șun­ca. 2 ­Se încinge cuptorul la 200ºC. Se se­pară ouăle. Se amestecă într-un cas­tron gălbenușurile cu brânză de vaci; se sărează și se piperează. Se bat separat albușurile și se înglobează cu telul în brân­za de vaci. Se rade jumătate din cantitatea de brânză Gouda și se înglobează. 3­ Se unge o formă de sufleu. Se ames­te­că pastele cu mazărea, șun­ca și roșiile; se adaugă compoziția de brânză și se amestecă. Se așază toate într-o formă de sufleu; se presară deasupra restul de brânză Gouda și se coace sufleul cca 30 min. Este gata când brânza de la suprafață începe să se topească – nu trebuie să se rumenească, deoarece își schimbă gustul și devine amăruie. Preparare: 20 minute; Coacere: 30 minute; Per porție: cca 530 kcal; Proteine: 44 g Grăsimi: 16 g; Carbohidrați: 51 g POFTA BUNA !