style="margin-top:40px;"

marți, 9 octombrie 2012

AUTUMN - Grape harvest ....

Strugurii rosii sunt un foarte bun antioxidant, putand preveni aparitia aterosclerozei si scad nivelul colesterolului din sange. Substante precum quercitina si elagenina care se regasesc in coaja strugurilor au un puternic efect antitumoral.
Masajul pe piele cu acest ulei, bogat in vitamina E, este un elixir pentru mentinerea tineretii pielii,dupa baie cu ulei de samburi de struguri mentine hidratarea pielii, da stralucire si finete epidermei, intarziindu-i imbatranirea.
In perioadele reci ale anului, cand sistemul natural de aparare al organismului este de paza, se recomanda consumarea uleiului de samburi de struguri, cate o lingurita zilnic! Creste imunitatea organismului
Substantele antioxidante din samburii de struguri sunt foarte eficiente in oprirea proceselor degenerative ce afecteaza creierul la persoanele in varsta : consumul de ulei de seminte de struguri este printre cele mai bune antidoturi impotriva Alzheimerului.
Uleiul de seminte de struguri nu poate opri complet procesul de imbatranire al tesuturilor, dar poate prelungi mult tineretea biologica.
Uleiul din samburi de struguri contine procianidine (prescurtat Opc), care sunt un agent anti-imbatranire de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C.
Dieta cu struguri este un excelent mijloc de detoxifiere a organismului si de pierdere a kilogramelor in plus. Este un medicament natural si un deliciu in gastronomie.