style="margin-top:40px;"

fulgi de nea

miercuri, 25 mai 2016

PLACHIE DOBROGEANA DE PESTE - FOOD food recipe - Baked fish

food recipe - Baked fish! PLACHIE DE PESTE : 1,4 kg Crap (sau alt pește) fără cap 3 cepe 100ml ulei 100ml pastă de tomate 2g boia de ardei 100ml vin alb 3g usturoi 2g piper măcinat 4 foi de dafin 500g roșii proaspete 50g pătrunjel verde sare. Crapul sau alt pește ales se curăță, se spală și se porționează în 10 bucăți și se prăjește. Ceapa se curăță, se spală, se taie solzi. Usturoiul se curăță, se spală și se taie mărunt. Roșiile se spală, se opăresc, se decojesc și se taie cuburi. Pătrunjelul verde se curăță, se spală și se taie mărunt, pasta de tomate se diluează în 100 ml apă. Ceapa se călește în apă. Se adaugă roșiile cuburi. După ce s-au înăbușit, se adaugă pasta de tomate, boia, piper, foi de dafin, usturoi, apă fiartă 1 l și sare. Se fierbe sosul 10-15 minute și se adaugă bucățile de pește care se vor acoperi cu legumele fierte și se introduce tava în cuptor 20 min, la temperatură moderată. Spre sfârșitul fierberii, se adaugă vin și se sărează după gust, potrivit culinar.ro. Carp or other fish especially to be cleaned, washed and portioned into 10 pieces and fry. Onions clean, wash, cut scales. Garlic clean, wash and chop finely. Tomatoes are washed, boiled, peel and cut cubes. Parsley clean, wash and chop finely, tomato paste diluted in 100 mL of water. Fry onion in water. Add diced tomatoes. After choked, add tomato paste, paprika, pepper, bay leaf, garlic, 1 liter boiling water and salt. Boil the marinade for 10-15 minutes and add the pieces of fish that will be covered with vegetables cooked mixture and put in the oven for 20 minutes at moderate temperature. Towards the end of cooking, add wine and salt to taste, according culinar.ro.