style="margin-top:40px;"

fulgi de nea

duminică, 12 noiembrie 2017

Pepper with ham and cheese - FOOD !

Ingrediente (3 porții) 3 ardei (roșu, galben și verde) 1 gogoșar 250 g telemea sau brânză dulce 100 g smântână proaspătă 1 linguriță boia dulce 3 felii șuncă presată 1 roșie pentru decor piper 3 pepper (red, yellow and green) 1 fibber 250 g telemea or sweet cheese 100 g fresh cream 1 teaspoon sweet Boya 3 sliced ham sliced 1 red for decoration pepper Preparare 1 Coci gogoșarul pe flacără, apoi îl cureți și îl tai mărunt. Razi fin brânza. Tai șunca întâi în felii, apoi în cuburi cât mai mici. Din brânză, smântână, gogoșar, șuncă și boia, faci o pastă pe care o omogenizezi, o sărezi și condimentezi după gust. 2 Speli ardeii, îi cureți de semințe și cotoare și îi tai cât mai estetic, în jumătăți. Îi umpli cu pastă și îi dai la frigider pentru cel puțin 20 de minute. Preparation 1 What the donut on the flame, then clean it and cut it off. Razi fine cheese. Bake the ham first in slices, then in small cubes. From cheese, cream, donut, ham and bay, make a paste that you homogenize, jam and flavor to taste. 2 Spend the peppers, cleanse them from the seeds and spines, and cut them aesthetically, in halves. Fill them with paste and put them in the refrigerator for at least 20 minutes.