HOBBY -PASIUNI : I like beautiful people created : Handmade, painting, photography, architecture, music, wonderful places in the world , food, garden!
duminică, 12 noiembrie 2017
Pepper with ham and cheese - FOOD !
Ingrediente (3 porții)
3
ardei (roșu, galben și verde)
1
gogoșar
250 g
telemea sau brânză dulce
100 g
smântână proaspătă
1 linguriță
boia dulce
3
felii șuncă presată
1
roșie pentru decor
piper
3
pepper (red, yellow and green)
1
fibber
250 g
telemea or sweet cheese
100 g
fresh cream
1 teaspoon
sweet Boya
3
sliced ham sliced
1
red for decoration
pepper
Preparare
1
Coci gogoșarul pe flacără, apoi îl cureți și îl tai mărunt. Razi fin brânza. Tai șunca întâi în felii, apoi în cuburi cât mai mici. Din brânză, smântână, gogoșar, șuncă și boia, faci o pastă pe care o omogenizezi, o sărezi și condimentezi după gust.
2
Speli ardeii, îi cureți de semințe și cotoare și îi tai cât mai estetic, în jumătăți. Îi umpli cu pastă și îi dai la frigider pentru cel puțin 20 de minute.
Preparation
1
What the donut on the flame, then clean it and cut it off. Razi fine cheese. Bake the ham first in slices, then in small cubes. From cheese, cream, donut, ham and bay, make a paste that you homogenize, jam and flavor to taste.
2
Spend the peppers, cleanse them from the seeds and spines, and cut them aesthetically, in halves. Fill them with paste and put them in the refrigerator for at least 20 minutes.